چگونه از ترکیدن موکوپات جلوگیری کنیم؟

ترکیدن موکاپات

موکوپات‌ ها پیچیدگی خاصی ندارند و ساده و کارآمد هستند. آنها مثل زودپز کوچکی هستند که با استفاده از فشار بخار آب اسپرسوهای خوش طعم و دلنشینی را خلق می‌کنند؛ اما اگر نکات ایمنی و شیوه صحیح استفاده از آنها را رعایت نکنید، می‌توانید به جای یک فنجان اسپرسو خوب، از حجم فاجعه به وجود آمده لذت ببرید!

شاید در نگاه اول به نظرتان خنده‌دار باشد که یک وسیله کوچک باعث اتفاقی وحشتناک و حتی خطرناک بشود؛ اما ممکن است!

بله؛ ترکیدن و انفجار موکوپات!

موکوپات‌ها ظاهر ساده‌ای دارند:

  • محفظه اسپرسو
  • قیف
  • فیلتر
  • محفظه قهوه
  • مخزن آب
  • سوپاپ اطمینان

 

البته برای استفاده از این وسیله ساده باید اصولی را رعایت کنید تا هیچ مشکلی پیش نیاید.

خطری که در استفاده از موکوپات، شما را تهدید می‌کند، ترکیدن یا انفجار موکوپات است. برای جلوگیری از این مشکل چند نکته را رعایت کنید:

 

  • برای هر ۶کاپ ۴٠گرم قهوه کافی‌ است؛ پس مقدار زیادی قهوه استفاده نکنید و اصراری برای فشرده کردن آن نداشته باشید.

 

  • برخلاف اسپرسوسازها، در موکوپات‌ قهوه را فشرده نکنید. این کار باعث می‌شود بخار آب به خوبی از قهوه‌ عبور نکند و عصاره‌گیری شما به خوبی انجام نشود.

فشرده کردن پودر قهوه در موکوپات، علاوه بر عصاره‌گیری ضعیف، گاهی باعث ترکیدن موکوپات هم می‌شود.

بعد از ریختن قهوه در محفظه، تنها کافی است روی آن را با یک قاشق به آرامی صاف کنید.

 

  • قهوه متناسب با موکوپات نباید خیلی درشت یا خیلی ریز باشد.

برای مثال اگر از قهوه ترک استفاده کنید، این کار می‌تواند به موکوپات شما آسیب بزند و یا در بخش‌های مختلف آن رسوب کند و حتی باعث ترکیدن آن بشود که می‌تواند حتی به افراد نزدیک به موکوپات آسیب بزند.

درجه مناسب آسیاب قهوه برای موکوپات باید کمی ریز‌تر از دانه‌های شکر باشد.

 

  • اگر می‌خواهید موکوپات خود را منفجر کنید، به جای آب در مخزن آن شیر بریزید!

چربی شیر محفظه اسپرسو را مسدود می‌کند و در نهایت باعث ترکیدن و انفجار موکوپات می‌شود.

 

  • حجم آب در مخزن باید زیر سوپاپ اطمینان باشد تا بخار آب به راحتی خارج شود.
  • مطمئن شوید که سوپاپ اطمینان مسدود نباشد تا در صورت عملکرد نادرست موکوپات و خارج نشدن اسپرسو، بخارهای اضافی از سوپاپ  آن خارج بشود.

سوپاپ در اصل برای خارج کردن فشار اضافی موکوپات‌ تعبیه شده‌ است؛ پس حتما از سالم بودن آن اطمینان حاصل کنید.

امیدوارم که این مقاله برای شما جالب و مفید بوده باشد و با رعایت نکات بالا، علاوه بر یک اسپرسو خوب و خوش‌طعم، سلامتی خود و اطرافیانتان را تضمین کنید.

نویسنده :
coffeecarol

آخرین مقالات